2017-2018 Güz Dönemi Yüksek Lisans ve Doktora Programları Giriş Sınavları

Çevre Mühendisliği Anabilim Dalı

2017-2018 Güz Dönemi Yüksek Lisans ve Doktora Programları Giriş Sınavları

-Sınavlar 14 Ağustos 2017 Pazartesi günü saat 10:00’da Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nde yapılacaktır.

-Bu kapsamda 14 Ağustos 2017 Pazartesi günü saat 10:00’da Çevre Mühendisliği Bölümü Toplantı Salonu’nda (Mühendislik Fakültesi 3. Kat C Blok) yazılı sınav yapılacaktır.

Yazılı sınav konuları:

1. Çevre Mühendisliği çıkışlı adaylar için: “Genel Çevre Mühendisliği Bilgisi”

2. Diğer bölümlerden çıkışlı adaylar için: “Genel Çevre Bilgisi”

-Yazılı sınavları takiben 14 Ağustos 2017 Pazartesi günü saat 13:30’da Çevre Mühendisliği Bölümü Toplantı Salonu’nda (Mühendislik Fakültesi 3. Kat C Blok) sözlü sınav yapılacaktır.