Tek Ders Sınavı Duyurusu

Üniversitemiz “Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Sınav Yönetmeliği’nin” 37. Maddesine göre yapılmakta olan TEK DERS SINAVININ 04 Temmuz 2017 Salı günü saat 10.00’da yapılması uygun görülmüştür.

Tek Ders Sınavı Başvuruları: e-Akdeniz otomasyonundaki tek ders bölümünden ve Tek Ders Sınav Başvuru Talep Formunu doldurarak (Fakültemiz web sayfasında yer alan dilekçe örneklerinden temin edilebilir.) transkript ile Bölüm Başkanlığına 30 Haziran 2017 tarihine kadar teslim edilmesi gerekmektedir.