Mühendislik Fakültesi 8. Futbol Turnuvası

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 8. FUTBOL TURNUVASI BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR.

1- Her takım 9 kişiden oluşacaktır. Maçlar 6 kişilik takımlar arasında 30’ar dakikalık maçlar şekilde oynanacaktır. Takımlar 3 yedek oyuncu bulundurmak zorundadırlar. Takım listesinde ismi olmayan oyuncu müsabakalara katılamaz.

2- Turnuvaya başvurmak isteyenlerin başvuru formunu doldurarak 18.04.2017 tarihi saat 17:00’a kadar Mühendislik Fakültesi Öğrenci İşlerinde Nurettin Cankat’a (0 505 931 63 29 ) iletmesi gerekmektedir.

3- Turnuvada bir bölümü tek bir takım temsil edecektir. Bir bölümden birden fazla takımın başvurması durumunda başvuran takımlar arasında ön eleme müsabakaları yapılacaktır.

4- Turnuva 24.4.2017 ve 5.5.2017 tarihleri arasında Akdeniz Üniversitesi’nin halı sahasında gerçekleştirilecektir.